Руснак възмути плажуващи с наглото си поведение на морето ни.

...
Руснак възмути плажуващи с наглото си поведение на морето ни.
Коментари Харесай

Руснак паркира джипа си върху дюните на Алепу

Руснак възмути плажуващи с наглото си държание на морето ни. Той паркирал джипа си върху пясъчната линия и дюните на плаж Алепу, по-известен като " Шофьорския плаж "  снощи, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Тази заран сигнал за наглата постъпка е подаден в  районното ръководство в Созопол. Установено е, че съветският жител със статут на непрекъснато пребиваващ у нас, е паркирал на пясъка джипът " Тойота Рав 4 " с бургаска регистрация. Съставен му е акт за нарушаване на ЗУЧК, като глобата варира от 1 000 до 3 000 лева

Това е следващият сходен случай, напомнят от полицията. На 15 юли те открили различен извършител - мъж на 34 година от Добрич.

Пред  полицейските чиновници той се оправдал, че не намерил място къде да преспи със фамилията си и по тази причина паркирал на пясъка, написа " 24 часа ".

Шофьорският плаж се намира сред Водоснабдителна система Дюни и Аркутино и е едно от местата по Южното Черноморие, където се срещат солидни пясъчни дюни. Често обаче коли газят естествената забележителност, с цел да стигнат по-близо до морето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР