Руслан Мъйнов, който наскоро стана жител на Арбанаси, ще разширява

...
Руслан Мъйнов, който наскоро стана жител на Арбанаси, ще разширява
Коментари Харесай

МОЛОДЕЦ: Руслан Мъйнов вдига нов палат в Арбанаси

Руслан Мъйнов, който неотдавна стана гражданин на Арбанаси, ще уголемява имението си във великотърновското село, което е със статут на архитектурен резерват.

Певецът с бесарабски корени от Измаил, Украйна, станал известен в „ Шоуто на Слави “ и след това в „ Комиците “, е подал искане за закупуване на парцел в местността Странджата.



Терените обаче са общинска благосъстоятелност и за договорката се желае решение и на Общинския съвет. Веднъж към този момент локалният парламент утвърди продажба на земя, също по гледище на Мъйнов.

Сега изпълнителят пък упорства да получи 288 кв. метра в съседство на своя парцел, а територията е оценена на малко над 5 хиляди лева

Законът за общинска благосъстоятелност обаче не дели претендентите за парцели, владеене на кметството, съгласно известността им и разпоредбите изискват да се пусне търг с очевидно наддаване, на който могат да се явят всички искащи.

Както „ Борба “ заяви, още преди година известният реализатор си купи къща в Арбанаси, само че към този момент собствеността му отесня.

Той има парцел с гиздав двор в североизточната част на селото, който взе от известния локален предприемач Кангасейро.

Мъйнов обаче желае да си поразшири двора и по тази причина търси спомагателни площи. На няколко пъти той се среща импровизирано и с кмета Даниел Панов, който също е изтъкнат арбанасчанин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР