Руското правителство е одобрило списъка на юридическите лица, на които

...
Руското правителство е одобрило списъка на юридическите лица, на които
Коментари Харесай

Русия налага контрасанкции на европейски дъщерни дружества на ``Газпром`` |

Руското държавно управление е одобрило листата на юридическите лица, на които се постановат контрасанкции. Постановлението на кабинета на министрите беше оповестено през днешния ден на формалния портал за юридическа информация, съобщи Българска телеграфна агенция.

В листата влизат 31 организации от Германия, Франция и други европейски страни, както и компании от Съединени американски щати и Сингапур. Контрасанкциите засягат и клонове на " ", които към този момент не са благосъстоятелност на " Газпром ", както и " ЮРоПол ГАЗ " - (съвместно дружество на " Газпром " и Полската нефтена и газова компания (PGNiG), която има полския сектор от газопровода " Ямал - Европа " ), съобщи Ройтерс.

С тези компании към този момент не могат да се правят редица интервенции, като да вземем за пример да се подписват покупко-продажби в тяхна изгода.

Освен това се не разрешават платежни интервенции и интервенции с скъпи бумаги с тяхно присъединяване или в тяхна изгода. Отнема се и правото на плавателни съдове на фирмите в листата да влизат в съветски пристанища.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР