Руското посолство в България публикува във Фейсбук разкази на жителите

...
Руското посолство в България публикува във Фейсбук разкази на жителите
Коментари Харесай

Руското посолство у нас се обърна към Столичния общински съвет за „героите на Украйна“  

Руското посолство в България разгласява във Facebook разкази на жителите на гр. Волноваха (Донецка Народна Република) за отношението на украински военни към мирното население. 

От посолството написаха, че разказът е отдаден на „ героите “ на Украйна . В обявата си от посолството са отбелязали Столичен общински съвет

Припомняме, че на 7 април локалният парламент реши да именува две емблематични места в София - „ Героите на Украйна “ и пространство, наречено на името на съветския опозиционер, погубен в центъра на Москва, Борис Немцов . На същото съвещание бе решено и знамето на Украйна да се издига до българското на постройката на Столичната община на ул. " Московска " 33. 

По-рано през днешния ден от Областната администрация на София върнаха решението на общинския съвет с аргумента, че са позволени основни нарушавания на материалноправните разпореждания на законите, които водят до изцяло опорочаване на въпросните актове на Столичния общински съвет. От управата обявиха още, че са постъпили стотици сигнали от жители

Разказите, които през днешния ден разгласява съветското посолство , разказват принуждение и боеве в гр. Волноваха

„ Около районната болница имаше сериозен пердах. Дойдоха и влязоха в болничното заведение. Те са зверове. Сам се убедих в това “, се споделя в единия роман. 

Към обявата е качено и видео .  
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР