Руското министерство на отбраната разполага с информация за експериментите на

...
Руското министерство на отбраната разполага с информация за експериментите на
Коментари Харесай

Русия: Пентагона е извършал експерименти в психиатрия край Харков


Руското министерство на защитата разполага с информация за опитите на Пентагона върху украински жители в психиатрична болница край Харков. Това заяви в сряда началникът на войските за радиационна, химическа и биологична отбрана на съветската войска Игор Кирилов, представен от ТАСС.

„ Получихме нова информация, разкриваща детайлностите за нечовешките опити на Пентагона над украински жители в психиатричната болница № 1 (село Стрелче, Харковска област). Основната категория пробни субекти е била група пациенти от мъжки пол на възраст 40-60 години, с висока степен на физическо безсилие “, сподели Кирилов.

Той означи, че специалистите, които са провеждали биологични проучвания, идват през трети страни, с цел да скрият връзката си със Съединени американски щати. Кирилов сподели фотография на Линда Порто, родом от Флорида, която e взела участие директно в тези работи.

Министерството на защитата на РФ e стигнало до заключението, че Украйна в действителност е превърната в полигон на Пентагона за създаване на съставни елементи за биологични оръжия и тестване на нови мостри на фармацевтични артикули.

Агенцията удостовери, че участниците в тази скица са неправителствени фондове, следени от управлението на Демократическата партия на Съединени американски щати, и огромни фармацевтични компании, свързани с Пентагона.

" Американски експерти работят за тестване на нови медикаменти, заобикаляйки интернационалните стандарти за сигурност. В резултат на това западните компании съществено понижават разноските за осъществяване на проучвателен стратегии и печелят обилни конкурентни преимущества ", сподели Кирилов.

Освен това украинските държавни организации също са взели участие в тази стратегия, укривайки противозаконни действия, провеждайки полеви и клинични изпитвания, както и предоставяйки нужния биоматериал.

Ръководителят на войските на РХБЗ съобщи, че по този метод Пентагонът е разширил доста своя проучвателен капацитет „ освен в региона на основаването на биологични оръжия, само че и в приемането на информация за антибиотична устойчивост и съществуването на антитела против някои болести измежду популацията на съответни райони “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР