Руското министерство на отбраната разполага с информация за експерименти на

...
Руското министерство на отбраната разполага с информация за експерименти на
Коментари Харесай

Русия: Пфайзер и Модерна участват във военни биологични дейности на САЩ в Украйна

Руското министерство на защитата разполага с информация за опити на Пентагона, осъществени върху украински жители в психиатрична болница край Харков. Това заяви началникът на войските за радиационна, химическа и биологична отбрана на съветската войска Игор Кирилов на специфична пресконференцеия, представен от организация ТАСС.

" Получихме нова информация, разкриваща детайлности за нечовешките опити на Пентагона над украински жители в психиатричната болница №1 (село Стрелче, Харковска област). Основната категория пробни субекти е била група пациенти от мъжки пол на възраст 40-60 години с висока степен на физическо безсилие ", посочи Кирилов.

" Украйна е подготвителен полигон за Запада за създаване на съставни елементи за биологични оръжия и тестване на нови мостри на фармацевтични артикули ", споделя още Кирилов и прибавя, че "...САЩ се пробваха да скрият присъединяване си в биологични опити върху пациенти в психиатрична болница в Украйна ".

Игор Кирилов казав още, че подправените пари, публикувани през 2020 година в ЛНР, са били инфектирани с вариант туберкулоза, резистентен на противотуберкулозни медикаменти.

" Събирането на биоматериали от украинци от епидемиолози от Института на Бундесвера удостоверява военния фокус на проучванията в Украйна. Информацията, с която разполага съветското министерство на защитата, удостоверява осъществяването на американската офанзивна военно-биологична стратегия в Украйна. Идеолозите на военно-биологичните действия на Съединени американски щати в Украйна са водачите на Демократическата партия ", добавя още военният началнок.

Според него " Пфайзер ", " Модерна ", " Мерк " и други фармацевтични компании вземат участие във военни биологични действия на Съединени американски щати в Украйна.

" Военно-биологични планове на територията на Украйна, с изключение на в Съединени американски щати, се извършват и от Германия и Полша. Специалисти в Съединени американски щати тестват нови медикаменти, заобикаляйки интернационалните стандарти за сигурност, намалявайки разноските за проучвания, а украинските държавни организации вземат участие във военно-биологични действия в страната дружно с реализатори на Пентагона ", твърди още Игор Кирилов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР