Руско-украинска война КомпанииВ отговор на санкциите: Гигантът Северсталь“ спира доставките

...
Руско-украинска война КомпанииВ отговор на санкциите: Гигантът Северсталь“ спира доставките
Коментари Харесай

Русия и Украйна отново ще преговарят за мир, но на нова локация

Руско-украинска война КомпанииВ отговор на глобите: Гигантът „ Северсталь “ стопира доставките на стомана за ЕСПолитикаЕвропейският съюз изключи ВТБ и още 6 банки от SWIFT
Вторият кръг от договаряния сред делегациите на Русия и Украйна ще стартира на следващия ден заран. Това стана ясно от изказване на помощника на президента и началник на делегацията на Русия Владимир Медински, представен от БелТА. По думите му тематика на диалозите ще е и прекратяването на огъня сред двете страни.

Доколкото знам, украинската делегация към този момент е тръгнала от Киев и вероятно договарянията ще бъдат на следващия ден сутринта ", съобщи Медински.

Медински акцентира, че съветските военни са обезпечили безвреден кулоар за идването на украинската делегация. Той уточни, че двете страни взаимно са избрали Беловежката гора за място на договарянията.

По-рано се появи информация на украинския президентски консултант Алексей Арестович, че договарянията ще се състоят още довечера.

Володимир Зеленски пък настоя съветската войска първо да приключи обстрела и чак тогава диалозите да бъдат възобновени.

Припомняме, че първият стадий от договарянията се организира в понеделник в Гомелска област на Беларус, а срещата продължи пет часа. През това време двете страни в детайли разискаха всички точки и се договориха да продължат преговорния развой на беларуско-полската граница.

Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР