Руският вицепремиер Аркадий Дворкович каза заяви, че международните отношения не

...
Руският вицепремиер Аркадий Дворкович каза заяви, че международните отношения не
Коментари Харесай

Руски вицепремиер заяви, че международните отношения не трябва да зависят от настроението на един човек

Руският вицепремиер Аркадий Дворкович сподели съобщи, че интернационалните връзки не трябва да зависят от настроението, в което е един човек, когато се разсънва заран, заяви Ройтерс, като се базира на РИА Новости.

Дворкович очевидно има поради американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила.

В сряда сутринта Тръмп предизвести в Туитър, че към Сирия ще полетят ракети като отговор на хипотетичната офанзива с химическо оръжие против цивилни.

На конгрес в Красноярск вицепремиерът, представен от ТАСС, показва, че връзките сред страните не може да зависят от настроението на някого оттатък океана и от неочакваното решение, което даден човек взима рано заран.

В различен туит през вчерашния ден Тръмп наподобява изрази подозрение минимум за точния миг на възможна американска акция, като написа че "тя може да е скоро, само че и изобщо да не е скоро ".

По-късно през вчерашния ден той организира среща със съветниците си по националната сигурност, след която от Белия дом разгласи, че не е било взето дефинитивно решение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР