Руският телекомуникационен холдинг Danycom.Global планира да стартира виртуален мобилен оператор

...
Руският телекомуникационен холдинг Danycom.Global планира да стартира виртуален мобилен оператор
Коментари Харесай

Danycom.Global стартира виртуален мобилен оператор в ЕС през 2019 г.

Руският телекомуникационен холдинг Danycom.Global възнамерява да започва виртуален мобилен оператор в Европейския съюз през 2019 година, заяви шефът на компанията за развиване Петър Кушиков по време на конференция. В света оперират над 1200 виртуални оператора.

Очаква се, че виртуалният мобилен оператор Danycom.Mobile, опериращ в мрежата Tele2, ще бъде пуснат главно в Естония. "Успоредно с достъпа до Европа, ние стартираме мобилни виртуални оператори в Европа. Първите страни ще бъдат Естония, Полша, Белгия, Италия и други страни. В момента работим върху изискванията за финансово партньорство с хостинг операторите и маркетингова тактика ", разяснява Кушиков.

Стартирането на мобилен виртуален оператор в една страна от Европейски Съюз дава опция за нахлуване на пазара на целия Европейски съюз, разясни шефът на Danycom.Global. Той добави, че към сегашния миг към момента се водят договаряния и по мрежите, от които даден оператор ще работи в Европа.

Danycom.Global е интернационален телекомуникационен холдинг, който сплотява няколко плана: виртуален мобилен оператор Danycom.Mobile; sms-агрегатор Danycom.sms, който е измежду най-големите играчи с общ трафик от над 5 милиарда sms-а на месец; Danycom.Express работа за доставка, която работи на лична ИТ платформа.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР