Руският президент заяви, че мир ще има, когато Русия постигне

...
Руският президент заяви, че мир ще има, когато Русия постигне
Коментари Харесай

Путин: Mир ще има, когато Русия постигне целите си

Руският президент съобщи, че мир ще има, когато Русия реализира задачите си. За първи път от началото на войната Владимир Путин дава годишната си прескоференция. Миналата година събитието беше анулирано.

Според Путин, военната помощ, която Украйна е получила от западните страни, скоро ще свърши. Той разгласи, че на този стадий не се постанова нова готовност измежду руснаците. За Русия най-важно е да бъде укрепен суверенитета й - по този начин Путин разяснява решението си да се кандидатира още веднъж за държавен глава. Путин разяснява и икономическото положение на Русия. Той съобщи, че в края на година се чака растеж на Брутния вътрешен артикул с 3,5 %. След конференцията Владимир Путин ще дава отговор на въпроси на жители. До Кремъл авансово са изпратени над 2 милион въпроса. Очаква се събитието да продължи над 3 часа. Най-дългата конференция на Путин беше през 2013-та година. Тогава той дава отговор на въпроси 4 часа и 47 минути.
Прочетете още
" Мир ще има, когато Русия реализира задачите си. Целите не са изменени. Ще ви ги напомня - денацификация и демилитаризация на Украйна, както и нейният безпристрастен статут ", съобщи Владимир Путин, президент на Русия.
  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР