Руският президент Владимир Путин заяви, че държи под контрол състоянието

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че държи под контрол състоянието
Коментари Харесай

Путин става и ляга със специалната военна операция и е на своя пост

Руският президент Владимир Путин съобщи, че държи под надзор положението на нещата по време на спецоперацията непрекъснато.

Заявката от Путин се прави в изявление за предаването " Москва. Кремъл. Путин " на един от изявените пропагандисти на Кремъл Павел Забурин. Интервюто е записано на 21 юни, т.е. преди събитията в последните два дни Днес обаче телевизионния канал " Россия 1 " излъчи откъс, а по-късно следва и цялото предаване. Държавните организации подхванаха обаче излъченото и го популяризират, в това число и държавната ТАСС на топ новината си.

В излъчения откъс президентът Путин дава отговор на въпроса какъв брой време отделя, с цел да наблюдава хода на " специфичната военна интервенция ". Отговорът е " с това стартира всеки ден и с това приключва ". И още един въпрос от страна на Павел Забурин - " може ли той да получи отчет по значими въпроси, да вземем за пример, в три часа през нощта ", Путин споделя, че в последно време си ляга много късно ", а и: " Разбира се, постоянно би трябвало да съм на линия. И по този начин и се случва. Винаги, постоянно има връзка с мен. На пост ".
 ISW: Походът на Пригожин към Москва разкри неналичието на запаси в съветския гръб
ISW: Походът на Пригожин към Москва разкри неналичието на запаси в съветския гръб

ЧВК " Вагнер " сподели, че може да води война и в движение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР