Руският президент Владимир Путин заяви, че британският премиер Тереза Мей

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че британският премиер Тереза Мей
Коментари Харесай

Путин: Тереза Мей няма друг избор, освен да осъществи Brexit

Руският президент Владимир Путин съобщи, че английският министър председател Тереза Мей няма различен избор, с изключение на да реализира Brexit и да заобикаля втори референдум по въпроса, тъй като в противоположен случай би било подкопано доверието в английската народна власт, съобщи Българска телеграфна агенция.

" По отношение на Brexit и реализирането му до дъно, мога да схвана позицията на премиера. В последна сметка, имаше референдум. Какво може да направи тя? Тя е длъжна да извърши волята на народа, която бе изразена в референдума, другояче това не е никакъв референдум ", сподели Путин на годишната си конференция в Москва. Той добави, че връзките сред Русия и Англия са в задънена улица, само че Москва би желала да ги извади от сегашната им ниска точка и се надява, че здравият разсъдък ще спечелва. Влиянието на Brexit върху Русия ще бъде минимално и индиректно, заяви Путин.

" Brexit ще се отрази на цялата европейска стопанска система, на международната стопанска система. В този смисъл ще се отрази и на нас, индиректно и опосредствано ", съобщи той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР