Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин: Пълна глупост са думите на Байдън за евентуално руско нападение срещу НАТО

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През сподели, че неотдавнашното изявление на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, че Русия вероятно ще нападне страна от НАТО, в случай че победи в Украйна, е " цялостна нелепост ".

В изявление пред телевизия " Россия-1 " Путин съобщи, че Москва няма да води война с военния алианс НАТО, съобщи Ройтерс, представено от Българска телеграфна агенция.

По-рано този месец Байдън предизвести, че в случай че Путин реализира победа в Украйна, тогава Русия може да нападне страна от НАТО. Байдън не показа ясни доказателства за забележката си, отбелязва организацията.

" Това е цялостна нелепост - и мисля, че президентът Байдън схваща това ", сподели Путин в изявление пред телевизия " Россия-1 ", като съобщи, че това е опит на Байдън да оправдае " неправилната си политика " във връзка с Русия.

" Русия няма никаква причина, никакъв интерес - никакъв геополитически интерес, нито стопански, нито политически, нито боен - да се бори с страните от НАТО ", акцентира съветският президент.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР