Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин поиска от военната индустрия в Русия да ускори производството

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи през днешния ден пред ръководители от отбранителната промишленост на страната, че би трябвало да се усъвършенства работният развой, с цел да може армията да получава бързо нужните оръжия, съоръжение и техника за войната в Украйна, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8677
Изказването си съветският президент направи при посещаване град Тула - един от центровете на военнопромишления комплекс на страната.

Най-важната задача пред военнопромишления комплекс е да обезпечи всичко належащо за нашите елементи и силите на фронтовата линия - оръжия, съоръжение, муниции и екипировка, в належащо количество и положително качество при най-кратки периоди. Също по този начин е значимо да усъвършенстваме и подобрим доста техническите характерности на въоръжението и оборудването за нашите бойци въз основата на бойния опит, който придобихме, съобщи Путин.

През тази седмица той разяснява, че съветската войска би трябвало да се поучи и да оправи проблемите, които изпитва в Украйна, като даде обещание да даде каквото е належащо за продължение на войната, която скоро ще навлезе в своя единадесети месец.

Откакто стартира войната на 24 февруари и десетки хиляди съветски бойци нахлуха в Украйна в границите на наричаната от Путин " специфична военна интервенция ", Москва се изтегли от близо половината от в началото превзетите територии. Русия изгуби или изостави обилни количества въоръжение и съгласно американски представители е изгубила десетки хиляди военнослужещи, показва Българска телеграфна агенция.

Путин призна, че частичната готовност за да добави към 300 000 души към войските си, не е протекла по проект и подреди проблемите, свързани с дефицит на главно съоръжение и образование, да бъдат поправени.

Русия въпреки всичко управлява забележителна част от Украйна и съгласно Путин Москва ще победи, макар украинската опозиция и оръжието за милиарди долари, което Киев получава от Запада, дружно с разследваща информация и друга помощ.

Путин разгласи тази седмица, че страната ще обезпечи всичко, от което армията се нуждае " без ограничаване в средствата ", само че и че не е належащо стопанската система " да се милитаризира ".

На срещата с ръководителите от отбранителната промишленост през днешния ден Путин акцентира, че желае да чуе предложенията им за справяне с проблемите и упорства експертите от военнопромишления комплекс да работят непосредствено и непрекъснато със силите на фронта за рационализиране на оръжията и бойната техника.

Руската отбранителна промишленост е подложена на огромно напрежение. Профсъюзен водач от Урал разяснява пред организация ТАСС предходната седмица, че предприятията от военната промишленост са минали на шестдневна работна седмица и 12-часови смени.

Руският министър на защитата Сергей Шойгу посети през днешния ден военния цех " Калашников " в град Ижевск и съобщи пред шефа му, че страната " ще усили доста " поръчките си следващата година, показва военният новинарски канал " Звезда ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР