Руският президент Владимир Путин скоро ще направи обръщение към нацията,

...
Руският президент Владимир Путин скоро ще направи обръщение към нацията,
Коментари Харесай

Путин ще говори пред нацията! Какво се случва в Москва?

Руският президент Владимир Путин скоро ще направи послание към нацията, предадоха международните организации, като се позоваха на Кремъл.

" Президентът Путин скоро ще направи изказване ", съобщи пред съветските новинарски организации представителят на Кремъл Дмитрий Песков.
-->
Новината идва на фона на дейностите, подхванати от ръководителя на частната съветска военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин.

По-рано бе обявено, че в Москва се организират антитерористични мероприятия, въведен е спомагателен надзор по пътищата. Информацията е от кмета на столицата Сергей Собянин.

" Във връзка с постъпващата информация в Москва се организират антитерористични мероприятия, ориентирани към усилване на ограниченията за сигурност. Въведен е спомагателен надзор по пътищата. Възможно е ограничение на провеждането на всеобщи акции. Моля, бъдете съпричастни към подхванатите ограничения ", написа той в канала си в Телеграм.

Областният шеф на Московска област Андрей Воробьов заяви, че в Подмосковието също се организират антитерористични мероприятия и са вероятни спомагателни инспекции по пътищата в южно направление.

В цялата Московска област са засилени ограниченията за сигурност, а обстановката се управлява от правоохранителните органи и от Федералната работа за сигурност, разясни губернаторът в своя канал в Телеграм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР