Руският президент Владимир Путин ще председателства утре церемония по анексирането

...
Руският президент Владимир Путин ще председателства утре церемония по анексирането
Коментари Харесай

В петък Русия официално ще анексира четирите области от Украйна

Руският президент Владимир Путин ще ръководи на следващия ден гала по анексирането на четири области от Украйна, в които бяха извършени референдуми, избрани от Запада и Киев като " фарс ".

Установените от Москва управляващи в четирите района по-рано обявиха, че петдневното гласоподаване е посочило съвсем цялостна поддръжка от участвалите в него за присъединение към Руската федерация.

Т.нар. референдуми бяха в източните Луганска и Донецка област, както и в Запорожие и Херсонска на юг.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че церемонията по сключване на договорите за влизане на новите територии в състава на Русия ще се състои в 15 часа локално време (15 часа българско време).

Той добави, че се възнамерява обстойно изявление на президента Владимир Путин.

По-рано стана известно, че всички депутати са били поканени в Кремъл на мероприятие с присъединяване на президента. Междувременно в Москва дойдоха водачите на Донецката и Луганската национална република и ръководителите на съветските окупационни администрации в Херсонска и Запорожка област.

Говорителят на Европейската работа за външна активност Петер Стано разяснява, че " Русия е единствената страна в света, която авансово афишира своите закононарушения и нарушавания на интернационалното право и Хартата на Организация на обединените нации онлайн, по малкия екран ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР