Руският президент Владимир Путин „се възползва от слабостта, некомпетентността и

...
Руският президент Владимир Путин „се възползва от слабостта, некомпетентността и
Коментари Харесай

Тръмп: Путин се възползва от слабостта, некомпетентността и глупостта на властите в САЩ

Руският президент Владимир Путин „ се възползва от слабостта, некомпетентността и нелепостта на това държавно управление (правителството на американския президент Джо Байдън) и мен като американец това ме вбесява и натъжава “, разяснява пред Фокс нюз някогашният държавен глава Доналд Тръмп.

Преди броени дни той окачестви тактиката на Путин в Украйна като „ гениална “. Въпреки това, някогашният президент е безапелационен, че нищо от това, което се случва в Украйна, е нямало да се случи, в случай че той е бил още на власт.

„ Всичко това се случва поради откраднатите избори “, посочи Тръмп, който за следващ път насочи обвинявания, че на вота през 2020 година са били позволени съществени нередности.

В същото време държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен изрази увереност, че непосредствената цел на Владимир Путин е да смъкна украинското държавно управление. Той удостовери данните, че съветските войски настъпват към огромните градове, като изрази своето разбиране, че в последна сметка Украйна ще надделее в стълкновението с Русия.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР