Руският президент Владимир Путин призова съседите на Русия да не

...
Руският президент Владимир Путин призова съседите на Русия да не
Коментари Харесай

Путин с поредното цинично изявление: Нямаме лоши намерения към съседите си, не ескалирайте ситуацията

Руският президент Владимир Путин прикани съседите на Русия да не провокират ескалиране на напрежението осем дни, откакто Москва изпрати войските си в Украйна, оповестява " Ройтерс ".

" Няма неприятни планове към нашите съседи. И също по този начин бих ги посъветвал да не ескалират обстановката, да не вкарват никакви ограничавания. Ние изпълняваме всички наши отговорности и ще продължим да ги изпълняваме ", акцентира той

" Не виждаме потребност да утежняваме или да утежняваме връзките си. И всички наши дейности постоянно са подбудени само в отговор на някакви вражески дейности - дейности против Руската федерация ", разясни Путин.

Изявлението му беше излъчено по малкия екран, показвайки го по време на онлайн присъединяване му от резиденцията си отвън Москва в гала по издигане на знамето на ферибот в Северна Русия.

Но можем ли да имаме вяра на съветския президент, откакто в продължение на седмици той даваше заричане пред европейските водачи, че няма никакви планове да влиза в Украйна, говореше за мир и отхвърляше да основава боен спор. Така сложи европейците в подозрение какви са същинските му планове, до момента в който на 24 февруари не извърши вероломно навлизане в една мирна и суверенна страна...Как да му имаме вяра, че това няма да се случи и на някоя друга негова прилежаща страна?

Съвсем несъмнено е обаче, че с сходни подозрителни послания към съветския народ, Путин в действителност поддържа у тях убедеността, че Русия води една обективна война, която е за положителното на Украйна и по никакъв метод не заплашва мира в света...С една дума приспива руснаците, с цел да не би трябвало един ден да дава отговор пред тях за действията си...Но единствено времето ще покаже дали ще бъде по този начин.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР