Руският президент Владимир Путин пристигна на космодрума Восточний в Амурска

...
Руският президент Владимир Путин пристигна на космодрума Восточний в Амурска
Коментари Харесай

Путин пристигна на космодрума Восточний ВИДЕО

Руският президент Владимир Путин дойде на космодрума Восточний в Амурска област.

Путин разгласи пътуването си до космодрума, до момента в който говореше на пленарната сесия на Източния стопански конгрес. Той обаче отхвърли да разкрие задачата на пътуването си. " Имам своя съответна стратегия там, когато стигна, ще разберете ", сподели президентът.

По-рано " Ню Йорк таймс ", базирайки се на източници измежду американски публични лица и съдружници, писа, че севернокорейският водач Ким Чен-ун може да се срещне с Путин във Владивосток, както и да посети Москва и космодрума Восточний.

Раойтерс цитира прочут кореспондент на съветската държавна телевизия, съгласно който Путин и Ким Чен-ун ще проведат диалози в най-модерния съветски космодрум - Восточний.

Кремъл публично разгласи, че диалозите сред двамата водачи ще се проведат скоро, само че датата и мястото им към момента не са посочени.

Ким Чен-ун дойде в Русия през вчерашния ден. Той беше посрещнат на гара Хасан в Приморския край от Александър Козлов, ръководител на междуправителствената комисия Русия-КНДР и министър на естествените запаси и околната среда.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР