Руският президент Владимир Путин оцени състоянието на германската автомобилна индустрия,

...
Руският президент Владимир Путин оцени състоянието на германската автомобилна индустрия,
Коментари Харесай

Путин: Германия унищожава своята автомобилна индустрия

Руският президент Владимир Путин оцени положението на немската автомобилна промишленост, оповестяват съветски медии, представени от " Труд ".

Припомняме, че на 1 февруари президентът още веднъж посети интернационалната галерия „ Русия “. В един от павилионите на президента описаха за експонат, обвързван с Карл Бенц. И имаше мнение, че Русия през 19 век е била спонсор на немската автомобилна промишленост.

Владимир Путин, оценявайки настоящото положение на немската стопанска система, означи отрицателни трендове, които засегнаха и автомобилната промишленост.

„ Сега те унищожават своята автомобилна промишленост “, сподели още Путин. И добави, че ще е належащо по някакъв метод да се помогне на Германия.

В отговор на забележката, че актуалният спад може да е обвързван с отхвърли на руснаците да купуват немски коли, Путин отговори: „ Не единствено “.

През март 2022 година редица производители на коли и камиони, в това число немски компании, стопираха износа на своя продукция за Руската федерация. По-късно те продадоха каузи си в съветския бизнес и изцяло напуснаха пазара.

По-рано съветският водач изрази убеденост, че в обозримо бъдеще международната стопанска система няма да може да се откаже от въглеводородите. Владимир Путин означи, че, несъмнено, е належащо да се развиват различни типове сила, само че човечеството няма да може да избяга от обичайните източници на топлота и електричество през идващите десетилетия. Това е „ медицински факт “, акцентира политикът. Той също по този начин прикани за възстановяване на екологичната сигурност при добива и производството на въглеводороди.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР