Руският президент Владимир Путин нарочно се стреми да предизвика глад

...
Руският президент Владимир Путин нарочно се стреми да предизвика глад
Коментари Харесай

Бивш германски посланик в Русия: Путин иска да предизвика глад в Близкия изток и Африка

Руският президент Владимир Путин преднамерено се стреми да провокира апетит в Близкия изток и Африка, съобщи Рюдигер декор Фрич, някогашен немски дипломат в Русия, представен от ДПА.

Целта на Кремъл е да дестабилизира Европа с солидна бежанска вълна, съобщи Фон Фрич пред неделното издание на в. "Тагешпигел ".

"Идеята на Путин е, че след срутва на доставките на зърно, гладуващите хора ще избягат от тези райони и ще се опитат да доближат Европа, като милионите сирийци, избягали от ужасите на войната ", счита той. Според някогашния дипломат в Москва това е повода съветските сили да пречат на украинския експорт на зърно и обстрела на зърнени силози.

"С нов поток от бежанци, той желае да дестабилизира Европа и да ускори политическия напън западните страни да се откажат от твърдата си позиция против Русия ", прибавя Фон Фрич. Според него това е "новата хибридна война " на Путин.

Според немското държавно управление Русия пречи на Киев да изнесе 20 милиона тона зърни, най-вече за Северна Африка и Азия. Голяма част от него е складирана в пристанищния град Одеса.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР