Руският президент Владимир Путин изрази в новогодишното си обръщение подкрепа

...
Руският президент Владимир Путин изрази в новогодишното си обръщение подкрепа
Коментари Харесай

В новогодишното си обръщение Путин изрази подкрепа за всички, изгубили близки в пандемията

Руският президент Владимир Путин изрази в новогодишното си послание поддръжка за всички съветски жители, които са изгубили близки поради пандемията, съобщи ТАСС.

Президентът означи, че през отиващата си година жителите са се сблъскали с колосални провокации, само че са се учили да живеят в тези сложни условия, да вземат решение комплицирани задания и са съумели да го създадат с помощта на тяхната взаимност.

" Заедно продължавахме да се борим с рисковата пандемия, която обхвана всички континенти и към този момент не отстъпва. Коварната болест лиши десетки хиляди животи. Искам да изкажа откровена поддръжка на всички, които изгубиха родственици и близки ", сподели Путин.

Руският президент пожела на сънародниците си здраво здраве през 2022 година и изрази убеденост, че към това ще се прибавят триумфи в разнообразни области на публичния живот.

" Разбира се, остават още доста нерешени проблеми, само че тази година мина почтено. Главната заслуга за това е ваша - на жителите на Русия. Това е резултат от вашата напрегната работа. Всеки на своето място се стремеше да извършва своя дълг, да направи освен това, което е по силите му, само че и доста повече, да помогне на тези, на които им е изключително мъчно, сърдечно ви благодаря на всички! ", сподели Путин.

" Ние твърдо и поредно отстоявахме нашите национални ползи, сигурността на страната и на жителите. В къси периоди възстановихме стопанската система и в доста области в този момент започваме да осъществяваме стратегическите задания на развиването ", акцентира съветският президент.

" Посрещайки Новата година, се надяваме, че тя ще отвори нови благоприятни условия, разчитаме, несъмнено, и на шанса, само че въпреки всичко разбираме, че постигането на проектите зависи на първо място от нас самите, от това, което слагаме като приоритет, с което запълваме ежедневния живот, до каква степен крепко и интензивно се залавяме за работа и реализираме съответни, забележими резултати ", сподели Путин.

По думите му точно такива резултати ще доведат до реализирането на общонационалните проекти. " Главната им цел е повишение на благосъстоянието и качеството на живот на хората. Решаването точно на тези задания ще направи Русия по-силна ", акцентира Путин.

Той особено поздрави всички, които посрещат Новата година на " бойния си пост " - медиците, военните и чиновниците на правоохранителните органи.

" Изпращаме 2021 година, напълно скоро времето ще ни придвижи от предишното в бъдещето. Да, по този начин се случва всеки ден, минута и секунда. Но този непрестанен ход на времето чуваме отчетливо, когато посрещаме Новата година. Чакаме настъпването й като значим миг в живота си. Всички в този момент ни сплотява вярата за идни промени към по-добро, само че разбираме, че те не могат да бъдат откъснати, отделени от събитията през отминаващата година ", приключи обръщението си съветският водач.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР