Руският президент Владимир Путин изрази по време на неделния телефонен

...
Руският президент Владимир Путин изрази по време на неделния телефонен
Коментари Харесай

Путин: Ще спрем само, ако Киев прекрати военните действия и изпълни исканията на Русия


Руският президент Владимир Путин изрази по време на неделния телефонен диалог с турския му колета Реджеп Ердоган готовността на съветската страна за разговор с украинските управляващи и с задгранични сътрудници за разрешаване на спора “, заяви прес-службата на Кремъл, представена от ТАСС.

„ В същото време беше обърнато внимание на безполезността на всевъзможни опити за проточване на преговорния развой, който се употребява от украинските сили за сигурност за прегрупиране на своите сили и средства . В тази връзка беше очебийно, че прекъсването на спецоперацията е допустима единствено, в случай че Киев приключи военните дейности и извърши добре познатите условия на Русия “, оповестиха от Кремъл.

„ Изразена бе вяра, че по време на планувания идващ кръг от договаряния представители на Украйна ще покажат по-конструктивен метод, който напълно регистрира нововъзникващите действителности “, допълниха от пресслужбата на президента.

По-рано от дирекцията по връзки на турското президентство оповестиха, че Ердоган е декларирал в диалога, че е подготвен да окаже всевъзможен принос за допустимо най-скорошно решение с мирни средства на казуса в Украйна.

Президентът на Турция е подчертал пред Путин, че неотложно общо прекъсване на огъня ще отстрани филантропичните паники в региона и ще даде опция за търсене на политическо решение. " Да открием дружно пътя към мира ", е призовал Ердоган.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР