Руският президент Владимир Путин иронично обяви, че се чувства обиден,

...
Руският президент Владимир Путин иронично обяви, че се чувства обиден,
Коментари Харесай

Путин за доклада на САЩ: Кучетата си лаят, керванът си върви

Руският президент Владимир Путин иронично разгласи, че се усеща " афектиран " , откакто Съединени американски щати не са го присъединили в " Доклада Кремъл " , оповестяват съветски медии.

" Кучетата си лаят, керванът си върви ", сподели той на предизборно събитие няколко часа след публикуването на отчета.

 Москва: Хората в
Москва: Хората в " Доклада Кремъл " са посочени като " врагове на Съединени американски щати "

Де факто цялата тази група лица е наречена врагове на Съединени американски щати

" Жалко е ", отговори Путин саркастично на журналистически въпрос по какъв начин се усеща след решението на Вашингтон да не го включи в листата. Той също по този начин посочи, че е " тъжен " , че не е включен в листата.

Руският президент добави, че е чул за отчета , само че към момента не го е виждал.

Според него това е " враждебна стъпка " от страна на Съединени американски щати, която ще навреди на връзките сред Москва и Вашингтон.

"The Kremlin List " in its entirety. Please note that their inclusion on this list is not tantamount to being sanctioned or facing any legal/financial repercussions.#Russia pic.twitter.com/lw9JmDDviC
— Julia Davis (@JuliaDavisNews) January 30, 2018

Той разясни, че хората зад отчета нападат държавното управление на Русия и тласкат Съединени американски щати към борба с Москва. Но Путин акцентира, че Москва няма да подхваща ответни ограничения и ще работи в сходство с развиването на обстановката, защото Русия поддържа развиване на връзките със Съединени американски щати. По думите му съветската страна не е заинтригувана от подкопаване на съществуващите връзки със Съединени американски щати.


" Докладът Кремъл " - причина за разкъсване на връзките сред Съединени американски щати и Русия

Нов трус в връзките сред двете страни

Междувременно ръководителят на горната камара на съветския парламент Валентина Матвиенко разгласи, представена от АП, че описът на Съединени американски щати е опит за интервенция в идните президентски избори в Русия.

Публикуването на листата е " нищо с изключение на интервенция в изборния развой ", който има за цел да " понижи поддръжката за президента ", акцентира тя.

 Съединени американски щати оповестиха
Съединени американски щати оповестиха " Доклада Кремъл " с 210 съветски политици и олигарси

Те могат да бъдат ударени със наказания

Изборите ще се проведат на 18 март. Очаква се Путин да завоюва безпроблемно.

Министерството на финансите на Съединени американски щати разгласява дълго чакания " Доклад Кремъл " - лист с лица, част от съветското държавно управление или доближени нему, които могат да попаднат под ударите на новите наказания на Вашингтон поради намесата на Русия в американските президентски избори през 2016 година

В отчета, който финансовото министерство е предоставило на Конгреса на Съединени американски щати, попадат 210 души: 114 висши съветски политици и служители и 96 олигарси, които по времето на ръководството на съветския президент Владимир Путин са се облагодетелствали и придобили огромни благосъстояния.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР