Руският президент Владимир Путин и президентът на Турция Реджеп Тайип

...
Руският президент Владимир Путин и президентът на Турция Реджеп Тайип
Коментари Харесай

Путин и Ердоган спешно по телефона

Руският президент Владимир Путин и президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган разискаха основаването на Център за надзор на прекратяването на огъня в Нагорни Карабах, като означиха нуждата от изцяло използване на ограничения за определяне на дълготраен мир, съобщи пресслужбата на Кремъл, представена от БГНЕС.

" Проведена е замяна на отзиви по отношение на продължаващата работа по основаването на Център за надзор на прекратяването на огъня и всички военни дейности в зоната на спора. Двете страни означиха нуждата от поредно и цялостно осъществяване на решенията, ориентирани към обезпечаване на непоклатимост и определяне на спокоен живот в района, " гласи известието.

" Изразено е желание за по-нататъшно съдействие в битката против пандемията на ковид. Обсъдена е координацията на напъните за създаване, произвеждане и приложимост на ваксини и това е несъмнено като предпочитана задача ", се споделя в изказването.

Отбелязва се, че президентите са разискали настоящи въпроси на двустранните връзки с акцент върху значимостта на усилването на комерсиалните и икономическите връзки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР