Руският посланик у нас коментира актуалните теми в седмичния си

...
Руският посланик у нас коментира актуалните теми в седмичния си
Коментари Харесай

Митрофанова: Без руски газ ще има енергийна катастрофа и днешната ценова криза ще стане празник

Руският дипломат у нас разяснява настоящите тематики в седмичния си брифинг

" Отказвайки се непринудено от съветските петрол и газ, европейските политици готвят за страните си енергийна злополука, след която ще загатват днешната ценова рецесия като празник. Един елементарен европеец още дълго ще усеща разрушителните последствия от тази нелепост. Ще му стане все по-трудно да пазари, да зарежда колата и да заплаща сметките си ".

Това съобщи съветският дипломат у нас Елеонора Митрофанова в седмичния си брифинг.

" С любознание следим зачестилите апели на българските първи лица изцяло да се откажат от съветските енергоносители, както и странни обвинявания по отношение на нас в отприщване на " газова война ".

Макар че не разбираме в какво се показва тя, откакто Русия доставяше и продължава да доставя енергийни запаси съгласно договорите, в цялостен размер ", споделя още Митрофанова.

Тя разяснява и оповестяването на съветски дипломати в България за личност нон грата. Посланикът акцентира, че " броят им неприятно изумява с мащаба си " и дефинира това като " следващата нападателна стъпка ".

" Този неприятелски демарш в скоро време ще получи съответна оценка и съответна за новия дух на двустранните връзки реакция ", безапелационна е Митрофанова.

В коментар на обстановката в Украйна Нейно превъзходителство споделя, че " военната интервенция там върви по отношение на одобрените проекти ". И изрично отхвърля " тезата за химическа офанзива, сякаш готвена от Въоръжените сили на Руската федерация против украинците ".

" С такива неуместни тези задокеанските политически технолози се пробват да пренасочат вниманието от тематиката за биолаборатории на Пентагона, разработвали биологично оръжие на територията на Украйна. Не изключваме НАТО-вските куратори на незаконния киевски режим да съумеят да ги убедят да създадат сходна провокация против личното население за да обвинят след това Русия в " експанзията ", приключва Митрофанова.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР