Руският посланик Н.Пр. Анатолий Макаров отиде в централата на БСП,

...
Руският посланик Н.Пр. Анатолий Макаров отиде в централата на БСП,
Коментари Харесай

И Анатолий Макаров видя Визия за България на Позитано 20

Руският дипломат Н.Пр. Анатолий Макаров отиде в централата на Българска социалистическа партия , оповестиха от Левицата. Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова сподели основния документ в различната управническа стратегия на Българска социалистическа партия " Визия за България " и на съветския посланик.

Припомняме, на 12 октомври в централата на Българска социалистическа партия беше американският дипломат Ерик Рубин, който също бе осведомен с документа.

Нинова посочи, че " Визия за България " подчертава върху образуването и въвеждането на ефикасни политики , които са в полза на българските жители. Председателят на Българска социалистическа партия посочи, че планът внася нова вероятност в образованието, науката, опазването на здравето и стопанската система . Тя слага и цели в региона на вътрешната сигурност, публичния ред и външната политика.

 Нинова предлага Визия за България без джендър идеология в образованието
Нинова предлага Визия за България без джендър идеология в образованието

Мигрантите да решат казуса с работната ръка е огромна неточност съгласно соцлидера

В рамките на диалога с дипломат Макаров бе дискутирана и опцията България да бъде мост в връзките сред Русия и Европейския съю з. Лидерът на левицата и съветският дипломат разискаха двустранните връзки сред България и Русия и опциите за задълбочаване на икономическото съдействие сред двете страни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР