Руският певец и композитор Александър Фадеев, известен със сценичния псевдоним

...
Руският певец и композитор Александър Фадеев, известен със сценичния псевдоним
Коментари Харесай

Максим Галкин бил виновен за творческата смърт на Пугачова

Руският артист и композитор Александър Фадеев, прочут със театралния псевдоним Данко, упрекна шоумена Максим Галкин за застоя в кариерата на неговата брачна половинка – естрадната прима Алла Пугачова. Според Данко комикът оказвал неприятно въздействие на жена си със своите отрицателни изказвания за Русия и по този метод намерено я компрометирал. Примадоната не споделяла позицията на мъжа си и била в „ леко неразбиране “, по тази причина не правела никакви обществени мнения за Русия и Украйна, декларира Фадеев пред Teleprogramma.pro.

„ Жалко е, че той лимитира Алла Пугачова. Струва ми се, че тя въобще не мисли като него “, декларира композиторът. Фадеев също по този начин счита, че Галкин е имал отрицателно влияние върху Алла Борисовна в продължение на целия им взаимен живот, още доста преди да заминат за Израел при започване на войната сред Русия и Украйна. Именно по тази причина кралицата на съветската попмузика през последните години не била пуснала „ нито една естествена ария “.

„ Максим я осакати креативен. След като Галкин свърза живота си с Примадоната, творчеството й завърши. На знам какво направи той с нея, само че тя просто умря като актьор “, безапелационен е Данко. Той твърди, че краят на кариерата на Пугачова е реалност. „ Галкин я експроприира, монополизира и продължава да я държи “, разяснява Фадеев и прибавя, че поради Максим Галкин публиката е лишена от опцията да се среща с любимката си и да се радва на изявите й.

Алла Пугачова и Максим Галкин напуснаха Русия незабавно след нашествието на войските на Кремъл на територията на Украйна и се откриха в израелския град Кесария южно от Хайфа. Хумористът неведнъж се изрече против политиката на Руската федерация по отношение на прилежащата страна, до момента в който Пугачова нито един път не е изразила обществено мнението си по въпроса. Тя обаче отхвърли съмненията, че фамилията няма да се върне в родината, като показа, че това ще стане наесен, когато децата им – близнаците Лиза и Гари, стартират учебно заведение. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР