Руският опозиционер , който излежава присъда в затвора, заяви в

...
Руският опозиционер , който излежава присъда в затвора, заяви в
Коментари Харесай

Алексей Навални отново е в изолатор, този път за половин година


Руският опозиционер, който излежава присъда в пандиза, съобщи в " Инстаграм ", че е подложен в единична килия за шест месеца, като съгласно неговия юрист това е опит да се повреди здравето му, заяви Българска телеграфна агенция.

През последните осем месеца 46-годишният опозиционер беше лишен от правото на свиждания с членове на фамилията му. Преместването на Навални в изолирана килия значи, че той няма да може да види жена си и детето си в продължение на още половин година.

" Дори и фанатици и серийни убийци, които излежават доживотни присъди, имат право на свиждания, само че аз нямам ", написа Навални в " Инстаграм ". 

Адвокатът му Вадим Кобзев сподели, че управлението на пандиза съзнателно е преместило болен пандизчия в една килия с Навални, с цел да го болести с грип. След това опозиционерът е бил лекуван с антибиотици, вследствие на което е получил стомашни проблеми и измършавял.

Кобзев дефинира решението Навални да бъде подложен в изолатор за шест месеца като " умишлена тактика да се унищожи здравето му по всевъзможен начин " и добави, че сходно решение може да бъде взето само с утвърждението на Кремъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР