Руският фотомодел, 33-годишната Галина Федорова се удави край бреговете на

...
Руският фотомодел, 33-годишната Галина Федорова се удави край бреговете на
Коментари Харесай

Известна руска моделка се удави след запой на Сардиния СНИМКИ 18+

Руският фотомодел, 33-годишната Галина Федорова се удави край крайбрежията на Сардиния, осведомят международните информационни организации.

Тя е била с другар на гумена лодка, наета от Гиа като задачата им била да вършат фотоси по крайбрежието на Теулада. Това споделя оживелият, изваден от морето на края на силите си, откакто обезверено се е опитвал да доплува до острова.

Лодката им се откъснала от котвата, откакто двамата скочили да се разхладят във водата и вълните я изхвърлили на скалите.



Тялото на Галина било извадено безжизнено и изцяло голо от патрулна лодка на бреговата работа.

Решението на прокурора на Каляри Енрико Лусу е да изземе фотоапарата, дрона и мобилните телефони, с цел да могат специалисти да прегледат в детайли фотосите и намерят удостоверение на версията на оживелия.

Междувременно ще са нужни седмици за хистологичните проучвания на органи и тъкани, взети по време на аутопсията, осъществена от правосъдния доктор Никола Лениньо.



Търси се отговор на въпроса дали дамата се е хвърлила във водата след приложимост на алкохол, защото лодката са открити бутилки с алкохол. За момента остава обвиняване в непредумишлено ликвидиране, без да има вписани обвинени. Очаква се да се обясни динамичността на случая.

Според фотографа двамата се гмурнали във водата, с цел да се охладят, само че лодката се освободила от върха на котвата и се отдалечила. Той опитал да плува към брега, а младата жена – към лодката, само че безрезултатно.

Руският модел Галина Федорова, чиито изображения към момента са известни в интернет, беше добре известна в мрежата с голите си фотоси, оповестени и на кориците на някои американски списания в европейските им издания.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР