Руският диктатор Владимир Путин няма да може да нанася ядрени

...
Руският диктатор Владимир Путин няма да може да нанася ядрени
Коментари Харесай

Военният експерт Олег Жданов: Американците няма да чакат Путин да взриви АЕЦ, ще го докопат дори и в бункера му

Руският деспот Владимир Путин няма да може да нанася нуклеарни удари или да взривява атомни електроцентрали в Украйна. Всички тези негови проекти ще бъдат разкрити авансово и ще бъдат нанесени превантивни удари по бункера му. Това сподели военният специалист Олег Жданов в  за украинското " Радио НВ ".
 
" Русия надали ще взриви атомни реактори в Украйна. Според него този проект не може да се осъществя за ден-два. Това би трябвало да е плануван бойкот за довеждане на реактора до сериозно положение, с цел да може да се взриви. Но това ще се забележи, целият Запад, всички западни разследващи служби ще знаят за това ", декларира военният специалист.
 
" Не мисля, че Западът ще седи и ще гледа по какъв начин Русия приготвя тази терористична офанзива. Както споделиха представители на същото западно разузнаване, щом се приказва за потреблението на оръжия за всеобщо заличаване (САЩ най-малко по този начин споделиха, Обединеното кралство също), те си резервират правото да нанесат предпазен удар по центъра за взимане на решения, а това е [бункерът на] Путин. Повярвайте ми, те знаят къде е той, по кое време се движи. И да докопат Путин през днешния ден не е толкоз огромен проблем ", сподели Жданов.
 
На въпрос за какво до момента не е е решен " казусът Путин " по този метод, някогашният полковник от ВСУ декларира:
" Не може да бъде решен казусът с ликвидацията на Путин, до момента в който не се обезпечат гаранции за стабилността на ситуацияат в Русия по време на неговата разпродажба. В момента, в който се откри такава мощ, която да подсигурява на Запада, че държат обстановката под надзор и се договорят за по-нататъшното битие на Русия, повярвайте ми, ще бъде извършена интервенция за решаването на " проблема Путин ". 
 
На въпрос какво да се чака след масираните ракетни обстрели на 23 ноември, Жданов разяснява, че обстановка ще се повтори. " Работата е там, че Русия няма различен излаз: или губят на бойното поле, или принуждават Украйна да подпиша капитулация и да приключи войната като признае окупираните територии към днешна дата и успеха на Русия. И единственият останал прийом, който РФ може да употребява е основаването на такава сериозна обстановка с енергосистемата на Украйна. Затова мисля, че те ще продължат в тази посока ", акцентира военният специалист. 
 
Появи се информация, че олигархът Евгений Пригожин подкопава режима на Путин. Според съветски медии Пригожин желае да сътвори лична политическа мощ, която ще има за цел възраждането на Руската империя. Путин е наясно, че военно проваляне няма да му бъде простено, означи още Жданов.
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР