Руският актьор Артур Смолянинов (Лютий във военния блокбъстър 9-та рота“)

...
Руският актьор Артур Смолянинов (Лютий във военния блокбъстър 9-та рота“)
Коментари Харесай

Нова роля за актьора Артур Смолянинов. Лютий от ``9-та рота`` иска да се сражава на страната на Украйна - Свят

Руският артист Артур Смолянинов (Лютий във военния блокбъстър „ 9-та рота “) желае да се бори на страната на Украйна, оповестиха самият той пред основния редактор на „ Новая газета Европа “ Кирил Мартинов в изявление в канала на изданието в YouTube.

„ Ако отида на война, то ще е на страната на Украйна, еднопосочно. Т.е., разбирате ли, за мен това даже не е на страната на Украйна, за мен това е на страната на моите братя, които са нападнати от други мои братя, които не знам за какъв клин отидоха да убиват. Ти имаш един брат и имаш още един брат. И ти си третият брат. И единият брат в припадък на някакво безумство шибано се хвърля върху другия ти брат. Ти ще защитиш ли брат си? Може ли въобще да има въпрос, несъмнено. И това е “, съобщи в диалога с Мартинов Смолянинов или още Лютий от обичаната лента на Владимир Путин „ 9-а рота “.

Российский актер Артур Смольянинов, который в прошлом году эмигрировал из своей страны, декларирал о желании сражаться с оккупантами в Украине

«Если бы я пошел на эту войну, то точно на стороне Украины. Конечно, однозначно.
— Denys Monastyrskiy (@DenysMonastyrs2)
На въпрос дали схваща, че отивайки на фронта ще би трябвало да стреля против съветските си сътрудници, той споделя изрично че тяхната гибел ще бъде обективна. „ Дали бих стрелял против тях? Без подозрение! “, споделя още един от най-популярните артисти на съветските кино и спектакъл, като загатва един от сътрудниците си, акьтора Сослан Фидаров, с който дружно се снима в „ 9-та рота “ и, който се появи в униформа на съветската войска като се бие против Украйна.



„ Гледам го на фотография в униформа и не разбирам. Все отново го познавам, общувал съм с него, той е естествен човек, повярвайте ми. Никога не съм си представял, че той - индивидът, приключил театралния институт " Шчукин ", индивидът, с който съм разговарял за просвета и също е чел Чехов... Дали бих стрелял по него? Без всякакво подозрение! “, споделя Артур Смолянинов

Смолянинов се разгласи срещу войната в Украйна още в самото й начало, а през октомври против него беше заведено следствено дело за дискредитация на съветската войска. Актьорът беше уволнен от всички планове, по които работеше и напусна Русия, като се откри в Рига, в Латвия. Там се включи в актуализирания план „ Гражданинът стихотворец “ и се сне в антивоенения клип на групата „ Ногу свело “ (Схвана ми се кракът) дружно с Чулпан Хаматова.

Заради изявлението за „ Новая газета Европа “ ръководителят на Следствения комитет на съветската федерация ген. Александър Бастрикин е разпоредил следствено дело против артиста.

Глава СКР поручил завести уголовное дело срещу актера Смольянинова

Актер Артур Смольянинов
Глава СКР Александр Бастрыкин поручил завести уголовное дело срещу актера Артура Смольянинова. Всему виной высказывания актьора о РФ и…
Подробнее
— Высший в Интернете (@7ooo_ru)
На какво мирише Путин?

Артур Смолянинов е взел участие в доста съветски продукции, само че най-касовата е филмът „ 9-та рота “, разказващ за войната в Афганистан. Предремиерата на лентата е през 2005 година у самия Владимир Путин, който се среща с екипа в резиденцията си в Ново-Огарьово. Всички са сковани и гледат нанякъде, Смолянинов е единственият, който беседва близо час с Путин. „ Какво, и той е човек, и аз съм човек, беше им забавно “, споделя след това за срещата артистът. В едно от интервютата си през тази година той шокира водещата с непредвидения си роман за миризмата на Путин и за психическото положение на участниците по време и след срещата с автократа.

„ Бях на среща с Путин и още тогава започнах да допускам, че нещо не е наред. След като изгледахме кино лентата останахме и говорихме с него съвсем час. Това, което съм оставил в паметта си са две ярки усещания. Първото е миризмата, която идваше от него. Там очевидно са работили някави специфични парфюмерийни елементи, тъй като у мен ароматът провокира чувство за някаква инстинктивна угодливост. Никога през живота си не съм усещал такава миризма “, споделя Смолянинов, съгласно който благодарение на тази миризма се моделира държанието на събеседниците на президента.

След срещата с Путин артистът осъзнал, че не помни съвсем нищо, казано от съветския президент. Вероятно, това е също такава технология, събеседниците „ да не помнят “ какво тъкмо е приказвал Путин. Артур Смоляников разказва по тази среща Путин като неотразим и харизматичен човек, най-малко тогава, който приказва безапелационно, манипулативно и майсторски. В същата среща на 7 ноември 2005 година в Ново-Огарьово взе участие и Сослан Фидаров, който в този момент води война в съветската войска в Украйна, демонстрират фотоси в уеб страницата на Кремъл.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР