Руските власти са прехвърлили частната военна компания Вагнер в Беларус,

...
Руските власти са прехвърлили частната военна компания Вагнер в Беларус,
Коментари Харесай

Военен анализатор: Прехвърлянето на Вагнер в Беларус е отвличане на вниманието

Руските управляващи са трансферирали частната военна компания " Вагнер " в Беларус, с цел да отклонят вниманието на Украйна от основния фронт, декларира беларуският самостоятелен боен анализатор Александър Алесин, представен от УНИАН.

" Настоявам, че задачата на частната военна компания " Вагнер " не е навлизане в Полша и навлизане в балтийските страни. Задачата е да се поддържа напрежението на границата, с цел да се отвлече вниманието на Полша, западните страни и Украйна точно върху полско-беларуската граница, с цел да изтеглят интервенциите си от основния фронт в Украйна ", изясни той пред телевизия ФРИЙ ДОМ.

Освен това Кремъл се пробва да резервира групата " Вагнер " след " похода към Москва ". " Изпращането ѝ в Беларус резервира групата за Русия, тъй че тя към момента може да се бори за въздействие в африканските страни ", добави той.

Редица европейски страни показаха угриженост по отношение на изпращането на наемниците от " Вагнер " в Беларус. Полша, Литва и Латвия обявиха, че е належащо да засилят отбраната на своите граници. Варшава счита, че бойците могат да проведат терористична интервенция в Сувалския кулоар, сплотяващ Полша и Литва.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР