Руските власти могат да отговорят на експулсирането на руски дипломати

...
Руските власти могат да отговорят на експулсирането на руски дипломати
Коментари Харесай

Русия обмисля да ограничи вноса на чешка бира

Руските управляващи могат да отговорят на експулсирането на съветски дипломати от Прага, като лимитират вноса на чешки артикули, по-специално бира. Това оповестява вестник „ Коммерсантъ “ базирайки се на два свои източника от съветските държавни ведомства.

По този метод, съгласно един от тях, сходни стопански наказания могат да се трансфорат в нужда, защото „ не можем да оставим невижданите нападателни дейности на Прага без отговор, на които е невероятно да се отговори в чисто огледален облик “.

Освен това се обяснява, че рестриктивните мерки могат да обиден която и да е от промишленостите, само че източниците на вестника акцентират, че когато постановат асиметрични наказания, съветските управляващи ще изхождат от правилото " да не си навредят ". В същото време един от събеседниците на „ Коммерсантъ “ е сигурен, че чешката бира, чийто импорт в Русия възлиза на над 38 милиона $ през 2020 година, ще попадне под глобите, а тази цифра е повишена през последната година с съвсем 10% спрямо 2019 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР