Руските въздушно-космически сили (ВКС) нанесоха пет въздушни удара по складове

...
Руските въздушно-космически сили (ВКС) нанесоха пет въздушни удара по складове
Коментари Харесай

Русия нанесе 5 удара в Сирия

Руските въздушно-космически сили (ВКС) нанесоха пет въздушни удара по хранилища и подготвителни лагери на терористи в сирийската провинция Идлиб. Това съобщи заместник-началникът на съветския Център за помиряване на враждуващите страни контраадмирал Вадим Кулит, представен от ТАСС.

" Руските въздушно-космически сили направиха пет въздушни удара по хранилища и терористични подготвителни лагери в провинция Идлиб ", сподели той.

Кулит добави, че вследствие на удар на безпилотен летателен уред, изстрелян от бойци от покрайнините на село Халуба в провинция Латакия по позициите на сирийските войски в региона на Шейх Мохамед , един сирийски боец е бил погубен, а други двама са били ранени.

Заместник-ръководителят на центъра в същото време  добави, че през последното денонощие са регистрирани три случая на нарушаване на протоколите за деконфликт о т страна на проамериканската коалиция, свързани с полети на дронове, които не са съгласувани с съветската страна.

" В региона на Ал-Танф бяха регистрирани пет нарушавания дневно от двойка изтребители Rafale, многоцелеви безпилотен летателен уред MQ-1C и два модулни безпилотни летателни апарата MQ-9 за разузнаване и нахлуване на обединението ", добави Кулит.
 Загинали и ранени при удари в Северозападна Сирия
Загинали и ранени при удари в Северозападна Сирия

Това се случва два дни след една от най-смъртоносните офанзиви против държавна цел в страната

Припомняме, че сирийските и съветски удари идват дни след една от най-смъртоносните офанзиви в страната против държавна цел от години. 

Ударът с дрон против Военната академия в Хомс съгласно данните на Министерството на здравеопазването.

Сирийската войска тогава упрекна бунтовниците, които " подкрепени от известни интернационалните сили ", са направили офанзивата и се закани, че " ще отговори с цялостна мощ и увереност на тези терористични организации, където и да съществуват ".

Никой не пое отговорност за нападението , осъществено по време на гала по дипломиране.

В страната бе разгласен
 Русия установи още нарушавания на Съединени американски щати над Сирия
Русия установи още нарушавания на Съединени американски щати над Сирия

За поредна седмица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР