Руските служби обвиниха Украйна за убийството на Даря Дугина. Според

...
Руските служби обвиниха Украйна за убийството на Даря Дугина. Според
Коментари Харесай

Русия обвини Украйна за убийството на Дария Дугина

Руските служби упрекнаха Украйна за убийството на Даря Дугина. Според съветската Федерална работа за сигурност закононарушението е квалифицирано и осъществено от украинските специфични служби.

Украйна отхвърли още през вчерашния ден да има общо със случилото с Дария Дугина.

Тази заран съветска партизанска организация пое отговорност за гибелта на дъщерята на близкия до Путин Александър Дугин, считан за счита за идеолог на актуалния съветски империализъм. Бившият народен представител в съветската Дума Иля Пономарьов, който сега живее в Киев, в ефира на опозиционния канал " Утро февраля " разгласи, че е бил акредитиран да прочете изказване на Националната републиканска войска, която се бори срещу властта на съветския президент Владимир Путин.

" Ние - съветски деятели, военни и политици, в този момент партизани и бойци от Националната републиканска войска, слагаме отвън закона войнолюбците, грабителите и потисниците на съветските нации. Обявяваме президента Путин за грабител на властта, военнопрестъпник, който промени Конституцията, стартира братоубийствена война сред славянски нации и изпраща съветските бойци на сигурна и безсмислена гибел ", гласи част от посланието на Организацията.

Според Пономарьов партизаните са подготвени да извършат и други офанзиви, сходни на случая, довел до гибелта на Дария Дугина.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР