Руските секс шопове се сблъскват с трудности при доставките от

...
Руските секс шопове се сблъскват с трудности при доставките от
Коментари Харесай

В Русия спешно започнаха да произвеждат вибратори

Руските секс шопове се сблъскват с компликации при доставките от чужбина. Логистичните разноски се усилиха дружно с времето за доставка на артикули за секс промишлеността в Русия от Европа и Китай.

Според Максимилиан Лапин, създател на „ магазини за подсилване на фамилията “, редица европейски компании споделили, че са „ помолени от горната страна да не изпращат артикули непосредствено в Русия “.

" Логистиката се промени и доставките лишават повече време ", сподели той пред локални медии ". Има и позитивна страна, защото нарастването на логистичните разноски се компенсира от настоящия обменен курс, добави той.

Максимилиан Лапин сподели още, че магазините му са спрели да купуват артикули от Съединени американски щати, защото има огромен риск въобще да не ги получат.

Чуждестранните артикули ще бъдат сменени с локални, сподели предприемачът.

„ Продължихме да се фокусираме върху заместването на вноса: лично произвеждане на вибратори, секс играчки, кожени култ и BDSM аксесоари, лубриканти, масажни масла. Качеството на тези артикули не е по-лошо, в случай че не и по-добро от това на интернационалните марки, а цената е няколко пъти по-ниска “, сподели Лапин.

Отрасълът изпитва усложнения на фона на налагането на наказания. Много западни компании отхвърлят да си сътрудничат с Русия. Поради опасенията от дефицита на артикули напролет на 2022 година търсенето на артикули за секс промишлеността в Русия се е нараснало.

Седмица след началото на интервенцията в Украйна, продажбите на презервативи в Русия се усилиха със 17 % в съпоставяне със същия интервал на миналата година. Освен това се следи внезапно нарастване на търсенето на артикули за хигиена на дамите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР