Руските окупатори щурмуват позициите на украинските военни и се опитват

...
Руските окупатори щурмуват позициите на украинските военни и се опитват
Коментари Харесай

Рашистите търпят чудовищни загуби в Авдеевка - 3000 убити за 4 денонощия

Руските окупатори щурмуват позициите на украинските военни и се пробват да завладяват Авдеевка в Донецка област. За 4 дни Руската федерация към този момент е изгубила повече от 3 хиляди окупатори. Това заяви в ефира на националния телемаратон представителят на взаимния пресцентър на Силите за защита на направлението " Таврия " Александър Щупун, представен от Главред.
 
Той е уверен, че " завладяването " на Авдеевка би било показано като огромна " победа " за окупаторите, тъй че те хвърлят големи сили в тази посока.
Рашистите хвърлят новомобилизираните и необучени руснаци в борба като " пушечно месо ". 
 
" Загубите на съперника нарастват към този момент четири следващи дни. Врагът е изгубил повече от триста единици военна техника. Загубите в жива мощ са повече от три хиляди души. Това става за по-малко от пет дни. Затова врагът си го " изкарва " върху гражданското население, върху цивилните... Унищожихме доста техника, тъй че врагът вкарва на нейно място пехотата, тъй наречените " пушечно месо ", сподели Щупун.
 
Той добави, че нападението над Авдеевка е сходно на нападението над Бахмут. Когато съветската техника не може да премине, окупаторите хвърлят пехота в борба.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР