Руските окупатори атакуваха областния център - град Запорожие, в резултат

...
Руските окупатори атакуваха областния център - град Запорожие, в резултат
Коментари Харесай

Русия атакува за пръв път и град Запорожие с дронове камикадзе

Руските окупатори нападнаха регионалния център - град Запорожие, в следствие от което опустошения претърпяха инфраструктурни съоръжения в два региона. Това заяви ръководителят на регионалната администрация Олександър Старух, представен от организация " Униан "

" Днес окупаторът за пръв път употребява безпилотни летателни апарати. Предварително - те са били " Шахид - 136 ". Именно по тази причина жителите не са чули изключително мощни звуци от гърмежи. По предварителна информация има един потърпевш, той е приет в болница. Информацията се прецизира ", осведоми той.

Старух акцентира, че Русия употребява всичкото си налично въоръжение против цивилните поданици на региона. " Ракети, реактивни системи за залпов огън, артилерия, а в този момент към този момент и по този начин наречените дронове камикадзе. Бъдете деликатни! Не би трябвало да пипате останки от муниции. Не би трябвало да фотографирате, да снимате видеа и да разпространявате информация за офанзивите. Доверявайте се на публични източници. Важното е да се съблюдават ограничения за сигурност. Обезопасете себе и и своите близки ", - приканва Старух.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР