Руските държавни акаунти засилиха използването на TikTok и се ангажират

...
Руските държавни акаунти засилиха използването на TikTok и се ангажират
Коментари Харесай

Руските държавни медии публикуват повече в TikTok преди президентските избори в САЩ, се казва в проучването

Руските държавни сметки ускориха потреблението на TikTok и се ангажират повече в платформата за къси видеоклипове преди Съединени американски щати. президентски избори, съгласно изследване, оповестено в четвъртък от нестопанската организация Brookings Institution.

В отчета се показва, че Русия от ден на ден употребява TikTok, с цел да популяризира известия от Кремъл както на британски, по този начин и на испански, като обвързваните с страната сметки разгласяват доста по-често в платформата, в сравнение с преди две години.

Такива сметки са дейни и в други обществени медийни платформи и имат по-голямо наличие в Telegram и X, в сравнение с в TikTok. Докладът обаче споделя, че ангажираността на потребителите – като лайкове, гледания и споделяния – на техните изявления е била доста по-висока в TikTok, в сравнение с в Telegram или X.

„ Използването на TikTok акцентира възходяща, само че към момента не е изцяло осъществен, пътят за подкрепяния от страната информативен уред на Русия да доближи до нови, млади аудито...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР