Руските части заеха три опорни точки на Въоръжените сили на

...
Руските части заеха три опорни точки на Въоръжените сили на
Коментари Харесай

Рогов: Руските сили отвоюваха три опорни пункта край Върбовой от ВСУ

Руските елементи заеха три опорни точки на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) край село Вербовое в Запорожка област. Това сподели за съветската осведомителна организация ръководителят на придвижването " Ние сме дружно с Русия " Владимир Рогов.

" Ние превзехме три опорни пункта на бойци на украинските въоръжени сили в региона на Вербовое. Интензивността на боевете, несъмнено, е друга от тази през лятото. Сега конфликтите в този регион се водят на релативно близко разстояние - стрелково оръжие, минохвъргачки “, сподели Рогов.

Както означи събеседникът на организацията, настъплението на съветските военни в тази част на Запорожка област основава съвсем смешни обстановки.

„ Преди време група военнослужещи от украинските въоръжени сили - няколко души - се предадоха в региона на Работино. Те бяха изпратени на ротация на позиции, пристигнаха в своя опорник, който се оказа в сива зона, защото прилежащите единият към този момент беше ангажиран от нашите “, сподели Рогов.

В понеделник Рогов сподели, че съветските сили са подобрили позициите на селищата Вербовое и Работино в запорожско направление, напредвайки със стотици метри в двата сектора на линията на прикосновение, а също по този начин са заели три опорни пункта на украинските въоръжени сили покрай с. от Новопрокоповка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР