Западът се опитва да изопачи истината за Втората световна война,

...
Западът се опитва да изопачи истината за Втората световна война,
Коментари Харесай

Путин: Истината за Втората световна война пречи на колониалната политика на Запада

Западът се пробва да изопачи истината за Втората международна война, тъй като пречи на колониалната политика. Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на парада на Победата.

„ Днес виждаме по какъв начин се пробват да изопачат истината за Втората международна война, това пречи на тези, които са привикнали да построяват своята колониална политика върху лицемерието и лъжата “, сподели Путин.

Държавният глава напомни по какъв начин в някои страни се унищожават монументи на същинските борци против нацизма, издигат се на фундамент предатели и нацистки съучастници, а паметта за подвига и благородството на воините освободители и огромната всеотдайност, която са дали в името на живота се изтриват.

" Русия ще направи всичко, с цел да предотврати световен конфликт, само че в това време няма да позволим на никого да ни заплашва “, безапелационен бе Путин на Парада на успеха на Червения площад.

Путин дойде на събитието в компанията на водачите на Беларус, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан, Куба, Лаос и Гвинея-Бисау.

По данни на Министерството на защитата в Москва в парада вземат участие над 9000 военнослужещи и 70 единици техника. Събитието ще приключи с прехвръкване на авиационни групи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР