Руски войник, унищожил германски танк Леопард в битка в Украйна,

...
Руски войник, унищожил германски танк Леопард в битка в Украйна,
Коментари Харесай

Наградиха руски войник с 1 млн. рубли за унищожен танк Леопард

Руски боец, унищожил немски танк " Леопард " в борба в Украйна, получи премия в размер на 1 милион рубли (11 842 долара) от частна фондация. Това заяви съветското министерство на защитата, представено от " Ройтерс ".

Ведомството разгласява видеозапис, на който се вижда по какъв начин боецът Андрей Кравцов, седнал на болнично легло, получава грамота от Александър Карелин - троент олимпийски първенец по класическа битка.

Министерството не посочи по кое време и къде Кравцов е унищожил танка, нито от какво се лекува в болница. Във видеото изглеждаше, че той е без дясна ръка.

Откакто си по-рано този месец, Русия твърди, че нейните сили са унищожили " Леопард " , както и доставени от Съединени американски щати
 Руското МО дава <a href=бонуси за унищожена западна военна техника " >
Руското МО дава бонуси за унищожена западна военна техника

Бонусът за унищожена вражеска бронирана машина е 50 000 рубли, а за танк - 100 000 рубли

Миналата седмица Министерството на защитата заяви, че е изплатило самостоятелни
бонуси на повече от 10 000 съветски военнослужещи от началото на войната за на украинска или доставена от Запада военна техника. Посочваше се, че възнагражденията възлизат на 100 000 рубли за танк и 300 000 рубли за аероплан.

При връчването на грамотата за частната премия Карелин съобщи на Кравцов: " Това са чудесни спомагателни заплащания за тези, които предизвикват обилни вреди на врага, в допълнение към това, което прави страната ".

Премията е изплатена от фонд, основан от частна група бизнесмени и е образец за това по какъв начин някои съветски бизнеси търсят способи да показват обществено своята преданост към военната акция на Кремъл в Украйна.
 Москва сподели пленени немски танкове и американски бойни машини
Москва сподели пленени немски танкове и американски бойни машини

Някои от тях са били с към момента работещи двигатели

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР