Руски "секс гуру" използва женските дупета като музикален инструмент. Алекс

...
Руски "секс гуру" използва женските дупета като музикален инструмент. Алекс
Коментари Харесай

Секс гуру използва женски дупета, за да създаде шедьовър

Руски "секс гуру " употребява женските дупета като музикален инструмент.

Алекс Лесли, който има намерение да се изправи против Путин на идващите президентски избори, неотдавна разгласява много скандално видео, в което демонстрира по какъв начин се "свири " върху задните елементи на 5 полуголи дами, написа в. Daily Mail.

На фрагментите се вижда по какъв начин петте нищожно облечени дами са легнали по стомах върху огромно хотелско легло, а самопровъзгласилият се за секс гуру руснак, застава пред хубавиците и стартира да ги пошляпва по дупетата като девойките ги повдигат във въздуха.

По думите на гуруто, чието същинско име е Александър Кирилов, женското тяло е "уникален музикален инструмент ".

Пред камерата мъжът споделя: "Ще имаме музикална вечер. Като за начало ще ви кажа, че това е неповторим музикален инструмент, който няма еквивалент и аз ще изсвиря неподражаема музика на оргазма, която ще ви остави без мирис ".

Той изяснява, че преди този момент би трябвало да настрои инструмента. Той продължава да пошляпва девойките по задните им елементи, които от своя страна стартират да стенат, пъшкат и да си повдигат дупета.

Мъжът ги окуражава да стенат и викат по-силно, като за задачата стартира да ги удря по-бързо, с цел да сътвори "симфония на стенанията ".

След края на "концерта " руснакът и девойките се приветстват взаимно, след което секс гуруто пита аудиторията в мрежата дали е съумяла да изживее и почувства шедьовъра му.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР