Руски ракети и безпилотни самолети атакуват украинска територия - все

...
Руски ракети и безпилотни самолети атакуват украинска територия - все
Коментари Харесай

Изтичане на информация обозначи целите: Принуждават Русия да удари по Европа

Руски ракети и безпилотни самолети нападат украинска територия - към момента не центрове за взимане на решения, само че към този момент много значими стратегически обекти: летища, мостове и работилници, където са сглобявани украински и западни ракети. Русия стартира да се бие съществено, Украйна дава отговор с пренасяне на производството и сглобяването на оръжия на територията на съюзническата Европа. Готови ли са съветските ракети да ги последват? Повече четете в материала от Цариград.

Русия дава отговор на чувствителни офанзиви против Севастопол. Жалко, че тя към момента не удря първа, което, както знае всеки ръкопашен войник, прибавя доста повече шансове за победа. Но той към този момент не просто го изчетква, а го удря мощно, тъкмо и по мъчителните места.

Целта остава Одеска област: неотдавна наши дронове нападнаха фериботния пункт Орловка и огромния транспортен възел Рени. Прерязване на пътищата за доставки на украинските въоръжени сили.

В прилежащата Николаевска област беше атакувано летище Кулбакино и беше погубен минимум един украински МиГ-29, а единствено за няколко дни нашите ракети поразиха три пъти украински военни самолети на земята.

Освен това съветски аероплан хвърли тежка авиационна бомба ФАБ-1500 върху склад за муниции в село Киселевка в окупираната част на Херсонска област.

След което взривените снаряди съществено повредиха железопътната линия, прекъсвайки доставката на муниции и всичко належащо от Николаев до бойците на украинските въоръжени сили.

В резултат на провалянето и последвалата експлозия бяха унищожени 12 хангара, в които се съхраняваха над 3000 тона муниции от друг диаметър.

Нашите поразиха и моста на река Оскол в Купянск с управляема ракета Х-38. Което също съществено наруши снабдяването, този път на Купянската вражеска формация. Telegram каналът " Рибар " означи, че сходни удари се правят в очакване на подготовката за съветската атака:

" Прекъсването на доставките ще повлияе на отбраната на врага и колкото и мощна да е укрепената зона, без логистика ще бъде мъчно да я задържите. "

Ще отбрани ли Европа украинските ракети?

В същото време украинската страна продължава да лъже жителите си, че всички съветски ракети и дронове са свалени и не нанасят обилни вреди на отбранителната дарба на страната.

Така украинският новинарски репортаж на одеската телевизия, че всички „ мъченици ” са свалени на фона на разрушената по време на въздушна офанзива постройка на хотел Морски терминал, към този момент стана шлагер в обществените мрежи...

Но от време на време е просто невероятно да се отхвърли очевидното. Така в диалог с испанския ABC секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексей Данилов сподели, че Киев разполага със лична линия за произвеждане на ракети с огромен обхват.

" Това е затворена стратегия и никой няма да ви каже какъв е статусът й. Това, което мога да ви кажа е, че за жалост Русия се озова в зоната за сглобяване на тези ракети. Сега преместихме избрана част от производството отвън нашата страна ", сподели Данилов.

Оказва се, че те улучват добре и тъкмо, защото огромните украински разработчици на ракети побързаха да избягат при своите уважавани европейски сътрудници.

Освен в случай че, несъмнено, в действителност не приказваме за произвеждане на украински ракети, а не за предпазване на партньорски западни ракети, доставени на въоръжените сили на Украйна.

" Данилов сподели още, че част от производството е изнесено отвън страната. Е, ще би трябвало да изтеглим някои от нашите ракетни офанзиви отвън страната, в случай че е по този начин ", разяснява Маргарита Симонян думите на Данилов.

На собствен ред военният сътрудник Александър Коц означи, че самото прекачване на производството на украински ракети отвън Украйна разкрива систематичен проблем в нашата военна тактичност:

Това значи, че ракети, които с помощта на нашето разузнаване, ракетни учени и водачи няма да могат да бъдат направени в Незалежная, въпреки всичко ще отидат в украинските въоръжени сили.

Ако с помощта на същите фактори не бъдат унищожени на поход или в хранилища в Украйна. Това значи, че още веднъж се връщаме към въпроса без отговор: за какво не унищожим самата опция за доставка на оръжие и съоръжение на врага от чужбина?

Уникален отговор на риторичния въпрос на журналиста беше неотдавнашната обява в обществените мрежи на заместник-председателя на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев:

"...обещания за ракети с по-голям обхват. Изглежда, че на Русия остава все по-малко избор с изключение на пряк спор с НАТО на терен, който се трансформира в искрено фашистки блок като Оста на Хитлер, въпреки и с по-големи размери. Ние сме подготвени, макар че резултатът ще бъде реализиран на доста по-голяма цена за човечеството, в сравнение с през 1945 година... "

" Хайде да праскаме из Германия "

Цариград попита военния специалист, пенсиониран капитан от първи сан Василий Дандикин:

Трябва ли да имаме вяра на Данилов и в случай че да, по какъв начин би трябвало да се държи Русия в този момент? Удари по заводите за произвеждане на ракети на украинските въоръжени сили отвън Украйна?

- Трябва ли да имаме вяра на това? Но в случай че следваме този принцип, тогава би трябвало да ударим и летището Жешов-Ясионка в Полша, където са насъбрани тези оръжия. Някои хора споделят, да отидем в Германия или някъде другаде.

Да, ние разбираме, че доста западни страни са въвлечени в спора до ушите си, само че дано ви припомня, че имаме Специална военна интервенция, а не война. Войната е малко по-различна. И нито НАТО, нито даже Киев са ни оповестили война.

В същото време украинците получават западен „ тютюн “. Какво оръжие имат там, какво вършат там? Те изстреляха няколко ракети " Гром-2 " и бяха свалени. " Нептун ", много евентуално. Трябва да удряме регионите за централизация на ракети, когато те към този момент минават границата и се съхраняват...

Все още ли не си коства украинските хранилища на територията на страните от НАТО?

– Всъщност те единствено чакат да създадем нещо сходно, с цел да ни изолират изцяло на интернационално равнище. Когато в този момент нанасяме ракетни удари по украинска територия, това е обикновено и продуктивно.

Трябва да използваме нашите разследващи качества. Сега се появи осъвремененият аероплан за далечно радиолокационно разкриване и ръководство А-50. Има нови ракети въздух-въздух, които летят на много огромни дистанции...

А по какъв начин съумяха да вдигнат неусетен Су-24 с ракети от покрай Николаев и Одеса? Това е проблем, на който би трябвало да се обърне внимание.

- Как?

– За страдание в този момент обстановката с разследващите самолети не е доста добра. Но преди имахме цели авиационни разследващи полкове. Сега нямаме.

За разлика от врага, който в този момент има повече благоприятни условия. Ето един съвременен американски аероплан „ Посейдон “, който насочи ракети към Севастопол.

Какво от това?

Светът още веднъж е на ръба на международна война. Трябва да осъзнаем това и да сме готови за най-екстремните развития. Но към този момент съумяваме да балансираме на ръба. Не в наш ущърб.

И затова, би трябвало да унищожаваме вражеските ракети, даже преди да са тръгнали за заличаване на всичко съветско.

Все отново би трябвало да разберем границата сред война и специфична военна интервенция.

Сега има доста повече благоприятни условия да се направи нещо на територията, която към момента е под контрола на режима в Киев. Включително Западна Украйна. Трябва да се направи. Без това е невероятно.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР