Руски изтребител Су-27 прехвана американски разузнавателен самолет Посейдон над неутралните

...
Руски изтребител Су-27 прехвана американски разузнавателен самолет Посейдон над неутралните
Коментари Харесай

Руски Су-27 прехвана американски "Посейдон" над Черно море

Руски изтребител Су-27 прехвана американски разследващ аероплан " Посейдон " над неутралните води на Черно море, заяви РИА " Новости ", като се базира на съветското министерство на защитата.

" На 27 юли 2020 година съветските системи за въздушен надзор над неутралните води на Черно море засякоха въздушна цел, приближаваща се към държавната граница на Руската федерация. За да прехване задачата, изтребител Су-27 от противовъздушните сили на Южния боен окръг беше вдигнат във въздуха ", се споделя в известието, представено от БГНЕС.

Ведомството разяснява, че откакто разследващият аероплан се е отдалечил от държавната граница на Руската федерация, съветският изтребител се е върнал на летището. " Целият полет на съветския аероплан Су-27 се организира строго в сходство с интернационалните правила за потребление на въздушното пространство. Не бяха позволени нарушавания на държавната граница на Руската федерация ", прибавя военното министерство.

Известно е, че сега в Черно море се организират учения на НАТО и Украйна. Руското министерство на защитата означи, че флотът следи техните кораби и самолети.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР