Руски хеликоптер падна и се подпали тази сутрин в Краснодарския

...
Руски хеликоптер падна и се подпали тази сутрин в Краснодарския
Коментари Харесай

Хеликоптер се запали и разби в Русия, пилотът загина

Руски хеликоптер падна и се подпали тази заран в Краснодарския край в Южна Русия, съобщи ТАСС, цитирайки локалните управляващи в региона на произшествието.
Пилотът е умрял.
Трагичният случай е станал недалече от черноморското пристанище Новоросийск. Лекият хеликоптер вид Robinson R44 е принадлежал на компанията "Абрау-Дюрсо " и е летял към град Анапа.
Пилотът е бил самичък на борда.
По-късно бе конкретизирано, че починалият е Юрий Корольов - шеф на компанията "Въздушен превоз Абрау ", която е нетърговски сътрудник на "Абрау-Дюрсо ".
Обстоятелствата на случая с хеликоптера към момента се обясняват. От избавителната работа в Новоросийск прецизираха за ТАСС,че хеликоптерът е паднал на планински скат. На земята няма опустошения. На място са пристигнали следователи, прави се процесуална инспекция, оповестиха от пресслужбата на южноруското следствено ръководство по превоза.
В информация на ТАСС се показва, че от началото на 2015 година до през вчерашния ден в Русия са станали 12 произшествия с леки хеликоптери от тази марка - 4-местния R44 и 5-местната му трансформация R66. При тези произшествия са починали към 30 души. Този вид леки хеликоптери се употребяват основно от предприемачи и техните компании.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР