Руската звезда Алла Пугачова разкри в социалните мрежи какво е

...
Руската звезда Алла Пугачова разкри в социалните мрежи какво е
Коментари Харесай

Шокиращи СНИМКИ: Алла Пугачова с разтърсваща изповед: Остарявам рязко, трудно дишам, но все още съм жива!

Руската звезда Алла Пугачова разкри в обществените мрежи какво е здравословното ѝ положение. Повод за това стана появяването ѝ в деня на изборите за президент в изборна секция в Звенигород, където певицата шокира всички със странния си външен тип, пишат съветските медии.

Пугачова отиде да гласоподава дружно с младия си другар Максим Галкин. Тя се появи в раздърпани необятни облекла, които някои оприличиха на пижама, и големи тъмни очила, скриващи половината ѝ лице.



„ Добри хора. Аз одъртявам и това става доста внезапно. Организмът си споделя своето. Трудно ми е да вдишвам, мъчно ми е да вървя, само че съм още жива и съм длъжна да пребивавам поради дребните деца “, написа Пугачова.

На своите критици тя пожела да живеят дълги години. Тя ги прикани да насочват рецензията и злобата си към битката с доста по-важни проблеми от нейната напреднала възраст.

„ Така или другояче, в последните дни на живота си ще мисля за децата и за вас, които със своите овации направихте моя живот цялостен и прелестен. Повече нищо няма да разясня “, добави Пугачова.






Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР