Руската влогърка Виктория Капитонова е една от най-атрактивните участнички в

...
Руската влогърка Виктория Капитонова е една от най-атрактивните участнички в
Коментари Харесай

Виктория Капитонова ще взима нов апартамент! Похвали се с домашна помощница и намекна, че е single

Руската влогърка Виктория Капитонова е една от най-атрактивните участнички в " Ергенът ". Това, несъмнено, не е изненада, защото тя си беше инфлуенсърка отпреди шоуто, а то просто я направи още по-атрактивна и известна.

В Instagram тя си " поговори " с почитателите си, като отговори на някои много пикантни въпроси. Така да вземем за пример Виктория отхвърли да има каквито и да е корекции по лицето и прикани всички ни да спрем да имаме вяра на нелепости.

Виж още: Още една отпада от играта: Вики Тасева сподели близки връзки с по-млад от Виктор Стоянов

Виктория направи много забавен коментар за влюбването. Тя съобщи, че ще минат " светлинни години ", до момента в който се влюби и в случай че това в действителност се случи, най-вероятно ще е пийнала допълнително. Този коментар идва, откакто в родните таблоиди се появи информацията, че точно тя печели " Ергенът ". 

Всъщност риалити звездата нееднократно е намеквала, че е single все още, като този път намекът пристигна от описанието на съвършения мъж. За Виктория той е 187 см висок, има спортно тяло, прелъстителен, умен и грижлив. Виктория упорства мъжът до нея да е с възприятие за комизъм, само че влиятелен, да обича да пътува, само че най-важното - да я обича и да ѝ е правилен. 

Виж още: ЩРАК: Хванаха Златка Райкова с чужд паралия в столичен мол, колата му коства хиляди 

Виктория бе запитана и по какъв начин си показва живота си след 2 година Инфлуенсърката се вижда още по-успяла, с още един апартамент и... без деца! Що се отнася до сегашния апартамент, той още не бил напълно подготвен и по тази причина не го е посочила публична. Но пък се похвали, че има домашна помощница, която ѝ оказва помощ в почистването на дома ѝ. 

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР