Руската тв звезда, модел и актриса Виктория Боня направи сензационни

...
Руската тв звезда, модел и актриса Виктория Боня направи сензационни
Коментари Харесай

Бивше гадже на Гришо: Исках дете от него, а той ме предаде с моя приятелка / ВИДЕО

Руската тв звезда, модел и актриса Виктория Боня направи сензационни разкрития за връзката си с Григор Димитров, която траяла съвсем през цялата 2019 година 41-годишната хубавица избухна в плевел плач, до момента в който разказваше за злополучната развръзка на връзките си с най-хубавия ни тенисист по канала „ Premier “.

„ Струваше ми се, че той е съвършен. Това беше индивидът, който желаех да прегръщам непрекъснато. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да допускам, че тази усмивка е откровена, същинска. Започнах да му отдавам качества, каквито той нямаше.

В един миг му споделих, че желая семейство и дете. Бях на възраст, на която към момента можех да родя второ дете. Той сподели, че също го желае и е подготвен. А месец по-късно разбрах от Инстаграм, че той се среща с друго момиче “, показа Боня, която е била в най-близкия другарски кръг на актуалната половинка на Димитров – Лолита Османова.

В умозаключение за Григор русокоската сподели: “Заради него една част от мен към този момент не вижда положителното, хубостта, не има вяра в любовта. Това боли, доста боли “.

Гришо обаче е благополучен с актуалната си жена Лолита, а и претърпява подем на корта. Страхотното му показване в Индиън Уелс накара анализаторите отново да заговорят за него. В рубриката Tennis Elbow на Tennis Connected Чарлз Блон-Гаскон разкри кое е най-хубавото нещо, което може да се каже за Григор.

„ Това е, че някак натрупа млн. от наградни фондове през годините. Ако ви наподобява доста, по този начин е. Всъщност Димитров се класира 25-и измежду тенисистите в историята, печелили най-вече от наградни фондове, само че не 25-ият най-велик състезател в историята “, написа Блон-Гаскон, само че по-късно добави:

„ Всъщност кариерата на Димитров е най-вече чудесна. Само в случай че я съпоставяме с най-, най-големите в тениса, наподобява като че ли нещо й липсва “.

ВИДЕО> > > ТУК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР